Announcement

Collapse
No announcement yet.

Glitch?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Glitch?

    I've run across a bug a couple of times now. Dunno what's up.

    Basically, it'll say someone else has posted in a topic and there's an extra page, but clicking on that page will take me to the previous page and I can't find the last post (until I or someone else posts, then the other post appears on the next page with mine).

    Not a huge issue, but slightly irritating.

  • #2
    Not seen this happen

    Could be a cache issue on your end, but I guess it's not impossible that the forum software misbehaves with non-default page post count settings... We have however experienced some minor performance issues with the server lately... could be related.

    Comment


    • #3
      Noticed this browsing on my phone today.
      sigpic

      Comment


      • #4
        Yeah must be server related issues or something. Was happening to me too yesterday.
        sigpic

        Comment


        • #5
          See? I'm not mad! I just broke the forums!

          Totally...better?

          Comment


          • #6
            Could also be with the double-post bug. I've been merging or removing the double posts. I get a pop-up asking me if I want to leave the page, then it's actually double-posted what I was trying to post and I've been removing them.

            So it could be a side issue caused by that too. Another slightly random issue that's still going is the user's avatar when you've just made a post gets shrunk down until the page has been reloaded. Though the avatar and post issue may be caused by the server acting up.

            I've also been getting Error 500 issues, server also hasn't been able to find the 404 Error page and then goes through another Error 500. Happened to me earlier today, I couldn't load up THIA on either my laptops or phone until a bit later on (and it wasn't just my connection, I was on Assembler at the same time and that was loading up just fine).

            So, I'm thinking it might be the server unless the forums need to be updated and tweaked again.
            sigpic
            Non-blurry Signature Version
            Youtube | Steam | Website (Under Construction)

            Comment


            • #7
              Yeah I also got the same errors as those too.
              sigpic

              Comment


              • #8
                Originally posted by Enetirnel View Post
                Could also be with the double-post bug. I've been merging or removing the double posts. I get a pop-up asking me if I want to leave the page, then it's actually double-posted what I was trying to post and I've been removing them.

                So it could be a side issue caused by that too. Another slightly random issue that's still going is the user's avatar when you've just made a post gets shrunk down until the page has been reloaded. Though the avatar and post issue may be caused by the server acting up.

                I've also been getting Error 500 issues, server also hasn't been able to find the 404 Error page and then goes through another Error 500. Happened to me earlier today, I couldn't load up THIA on either my laptops or phone until a bit later on (and it wasn't just my connection, I was on Assembler at the same time and that was loading up just fine).

                So, I'm thinking it might be the server unless the forums need to be updated and tweaked again.

                I've been having all of those problems. The double post glitch really stumped me the first couple of times though. :S I only got the Error 500 a couple of times, it seems to happen when the forum is running really slow.
                sigpic

                Comment


                • #9
                  Heya, I was browsing the skins of the forum to see if the old THIA skin is still available but now I can't change the skin back to black stealth. I forgot what skin I'm currently using but I think the last word was field. Oh dear how do I get back to black stealth when the skin choices aren't on the menu?
                  Last edited by Lin; 12-30-2012, 10:45 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Head up to My Profile and then go to General Settings. You can change the skin about 2/3 of the way down the page.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Darkmoon View Post
                      Head up to My Profile and then go to General Settings. You can change the skin about 2/3 of the way down the page.
                      I did that in general settings and I'm still stuck at bitter fruit fluid. I saved the paged and refreshed the page and the skin is set at black stealth but its still bitter fruit fluid. -_-
                      Last edited by Lin; 12-31-2012, 09:49 AM.

                      Comment


                      • #12
                        Might need to clear your cookies.
                        sigpic

                        Comment


                        • #13
                          Nevermind solved finally thanks.
                          Last edited by Lin; 01-12-2013, 09:52 PM.

                          Comment

                          Working...
                          X